Hirdetés

Megújult a Bluetooth a régi iPhone-okban



|

Váratlanul Bluetooth 4.2-t kaptak a tavalyi Apple modellek.

Hirdetés

Az Apple csendben és titokban, de Bluetooth 4.2-képessé tette a tavalyi iPhone 6 és iPhone 6 Plus, valamint az iPad Air 2 készülékeit. 

Hirdetés

A 2014-es megjelenéskor ezek az eszközök még csak Bluetooth 4.0-val rendelkeztek, de most az almás cég vagy új modullal kezdte el gyártani az újonnan forgalomba kerülő darabokat, vagy kiadott egy firmware-frissítést, ami lehetővé teszi ezt a változást. 

Természetesen az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus már gyárilag Bluetooth 4.2-vel érkezett. 

Miért jó mindez? Az új szabvány 2,5-szeres sebességnövekedést eredményez, az adatkapacitás terén pedig 10-szeres fejlődést. Ráadásul még energiatakarékosabb is. 

A frissítés egyébként nem véletlen, ugyanis az Apple hamarosan kiad egy Bluetooth 4.2-képes új billentyűzetet, egy egeret és egy trackpadet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.