Hirdetés

Megújult a mobilos Google Maps



|

Androidon és iOS-en is új külsőt kapott a webes alkalmazás.

Hirdetés

A Google nemrég bejelentette, hogy teljesen átszabták a rendkívül népszerű Maps mobil eszközökre optimalizált online kiadását, az új felülettel konkrétan az Androidot, vagy iOS-t futtató okostelefonokkal és tabletekkel rendelkezők találkozhatnak.


Ugyan mindkét platformra létezik natív Maps alkalmazás, ám ettől függetlenül akad néhány előnye az online változatnak: a segítségével hozzá lehet férni többek közt az elmentett térképekhez és kedvenc helyekhez, továbbá így folyamatosan a legfrissebb térképeket lehet használni - bár az iOS-es kliens esetében eddig sem lehetett gyorsítótáraztatni a térképeket.


Az új webes verzióban természetesen minden megszokott Google Maps funkció elérhető, akár útvonaltervezésre is használható a szoftver. A ráncfelvarrásra elvileg azért volt szükség, mert a cég minden fontos platformon azonos „felhasználói élményt" kíván nyújtani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.