Hirdetés

Megunta a Nokia a vándorló N9-prototípust



|

Akció közben tiltotta le távolról a Nokia az N8 illetéktelen kezekbe került utódát.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben több fotó, és videó is felkerült az internetre a Nokia N8 QWERTY-s verziójának tűnő okostelefonról. A pontos megnevezését, és specifikációit (a nyilvánvalókon kívül) még homály fedi, de egy biztos: egészen arcátlan módon legalább három blog is úgy-ahogy letesztelte.

 


Az utolsó a sorban a Techno Buffalo volt: a portál munkatársa épp a kamera-alkalmazást kívánta egy kicsit közelebbről megmutatni, mikor egyszerűen kikapcsolt a készülék. Az ok lehet hardveres meghibásodás is, de szerintük a Nokia áll a háttérben - a finnek megunták, hogy újból egy félkész termék, és úgy általában véve vállalati titkok szivárognak ki.


A szoftveréről csupán annyit sikerült megtudni, hogy a Symbian^3 egy korai, lassú, és különféle hibáktól hemzsegő verziójáról van szó - hangsúlyoznánk, hogy ez egy előzetes változat, a végleges termék ennél minden bizonnyal jóval csiszoltabban fog működni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.