Hirdetés

Megunták az e-mailes zaklatást a VW munkatársai



|

Az autógyártó informatikusai munkaidő után mostantól kikapcsolják a Blackberry Messengert.

Hirdetés

Példaértékű lépésre szánták el magukat a német Volkswagen illetékesei, hiszen a középvezetői pozíciókban dolgozó alkalmazottak kérésére véget vettetek a munkaidő utáni céges e-mailekkel való zaklatásoknak - a műszak letelte után fél órával kikapcsolják a Blackberry Messenger levéltovábbító szolgáltatását, és csak a másnapi munkaórák kezdete előtt élesítik újból.

 

 


Mindez az autógyártó 1154 céges Blackberry-vel felszerelt munkatársát érinti, a gyártó tájékoztatása szerint ezen megoldással egyensúlyt kívánnak teremteni a dolgozók magánélete, és munkahelyi elérhetősége közt - a Volkswagen dolgozói tanácsának vezetője szerint eddig mindenki „rendkívül pozitívan" fogadta a változást.


Az autógyártó felső vezetését ettől függetlenül továbbra is bármely lehetetlen időpontban el lehet érni, ők pedig vész esetén SMS vagy hanghívás segítségével természetesen továbbra is ugraszthatják a munkavállalókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.