Hirdetés

Megvan a Samsung új mobilfelelőse, hatalmas változásokra mondjuk ne számítsatok



|

Hubert H. Lee a Mercedestől érkezik, kérdés, mennyire kavarja fel a jelenleg kissé poshadt állóvizet.

Hirdetés

Új főnöke van a Samsung mobilrészlegének. A cég pénteken jelentette be, hogy mostantól Hubert H. Lee vezeti a Mobile eXperience-et (MX), a vállalat telefonok fejlesztéséért felelős divízióját. Nekik köszönhetjük az eddigi Galaxy S csúcskészülékeket, illetve az ismertebb termékek nagy részét. A szakember a kínai Mercedes-Benz tervezői székét hagyta ott a Samsung kedvéért. A cég közleménye szerint egyedi látásmódja formálja majd a Galaxy-készülékek dizájnját, megőrizve azokat a formatervezési elemeket, amelyeket a vásárlók megszoktak és megszerettek.

Ez a mostani, megjelenés előtt álló S23-as szériára persze még nem vonatkozik, azaz legközelebb jövő ilyenkor láthatjuk majd, mit talált ki az új mobilfelelős. Arról nem is beszélve, hogy a Samsunghoz hasonló óriáscégek valószínűleg már azt is tudják, milyen termékeket szeretnének piacra dobni 2024-ben.

Hirdetés

A Samsung egyébként is biztonsági játékot játszik évek óta, legalábbis, ami a készülékek megjelenését idézi: nagyon úgy tűnik, hogy az új Galaxy S-család pontosan ugyanúgy néz majd ki, mint a tavalyi, legfeljebb a lapkakészlet és a tárhely fejlődik majd, utóbbi jelentősen. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem érezzük majd meg Lee hatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.