Hirdetés

Megvan a Windows Phone 8.1 kiadási dátuma?



|

Hivatalosan június végétől áll támogatás alatt az operációs rendszer.

Hirdetés

A Windows Phone 8.1 áttörésnek nevezhető a Microsoft szempontjából, hiszen a formálisan néhány hete bejelentett mobilos operációs rendszerrel a fejlesztőgárda minimálisra redukálta az Apple iOS-hez és Google Androidhoz képesti funkcionális szakadékot, azaz a platformnak látszólag sikerült kinőnie a gyermekbetegségeiből.
 

Hirdetés


A Windows Phone 8.0 rendszerű telefonnal rendelkezők számára remek hír, hogy frissítésként elméletileg mindenki meg fogja kapni az operációs rendszert. Az illetékesek eddig ódzkodtak a konkrét dátumokkal való dobálózástól, így az elérhetővé válásával kapcsolatban csupán annyit lehetett tudni, hogy a már Windows Phone 8.1-es Nokia Lumia 630 májusban, míg az LTE-s Lumia 635 és Lumia 930 csúcsmobil júniusban kerülhetnek a boltok polcaira.


A Geeks On Gadgets beszámolója alapján saját terméktámogatási oldalán a Microsoft most leleplezte a Windows Phone 8.1 elérhetővé válási idejét: a platform formálisan 2014. június 24-gyel kezdődően és 36 hónapon keresztül áll majd támogatás alatt. Ebből ítélve ha minden jól megy, akkor a kártyafüggetlen WP8-as mobilok tulajdonosai röviddel később megkaphatják a frissítésüket, remélhetően a szolgáltatóktól származó készüléket birtoklóknak sem kell hónapokat várniuk a szoftverre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.