Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön az iPhone 6S és az iPad Pro



|

Minden bizonnyal szeptember 9-én futnak be az Apple legújabb készülékei.

Hirdetés

Elsőként a BuzzFeed, majd a BusinessInsider és mások is úgy értesültek, hogy az Apple szeptember 9-én mutatja be a következő iPhone készülékeit. 

Hirdetés

A meghívókat még nem küldték ki a médiaeseményre, de az már biztosnak tűnik, hogy a szeptember 7-i hét a befutó. 

Az Apple állítólag nem csak az iPhone 6S-t és az iPhone 6S Plust mutatja meg, hanem végre egy új Apple TV set-top boxot is. 

 

 

Ettől is jobb, hogy végre elérkezett az ideje az iPad Pro bemutatójának - már ha igazak a hírek. Ez már valóban időszerű lenne, hiszen az almás cég évek óta teszteli a gigantikus táblagépet. 

A főszerep persze az iPhone 6S-nek jut majd, amely gyorsabb A9-es processzort, jobb kamerát és Force Touch technológiás, nyomásérzékeny kijelzőt kaphat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.