Hirdetés

Megvan, mikor jelenik meg a Huawei Mate 40 széria



|

A Huawei következő csúcstelefonjai hamarosan beköszöntenek, ezután viszont kérdéses, hogy mihez kezd a cég mobilok terén.

Hirdetés

Egy ideje már szivárognak a hírek a Huawei következő nagy dobásáról, a Mate 40 Próról, tehát itt volt az ideje, hogy a gyártó is villantson valamit. Most bejelentették, hogy hamarosan a boltokba kerülnek az új eszközök, viszont bizonyos funkciók hiányával egyelőre kérdéses, hogy képesek-e az elődök sikerét hozni.

A Huawei Mate 40-es széria október 22-től válik megvásárolhatóvá világszerte, ez pedig azt jelenti, hogy nemsokára meglátjuk, mit hozott ki a gyártó a legújabb zászlóshajójából.

Hirdetés

 A Mate 40 mobilok már csak azért is érdekesek, mert ezekbe kerülnek az utolsó Kirin chipek, melyekből a gyártó nem kap többet, miután Amerikából lényegében törvényileg kitiltották a céget.

Ugyanezen okokból, ezeken a mobilokon már egyáltalán nem lesz elérhető a Google Play Store áruház sem, ami egy nagy hátrány. Ezt ellensúlyozza a remek hardver és a brutálisan erős kamera, mely még a vacilláló vásárlókat is a Huawei Mate 40 beszerzésére ösztönözheti.

Nem egész két hetet kell várnunk, hogy megérkezzenek az első tesztek az új szériáról, melyekből kiderül, hogy a hátrányok ellenére érdemes-e beruházni rájuk. Ezzel Európában eleve akadhatnak gondok, mivel a Kirin 9000-es chipek hiánya miatt lehet probléma a termékellátással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.