Hirdetés

Megvan mikor mutatják be az iPhone 13-as modelleket



|

Nem kell már sokat aludnunk, hogy megtudjuk, mivel készül idén az Apple.

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy mikor tartja az Apple a következő Keynote eseményét, ahol minden bizonnyal az idén érkező iPhone modelleket is meg fogják megmutatni a nagyközönségnek. Ugyan a bejelentésben még utóbbit sem erősítették meg, pletykákat több termékvonal frissítéséről is hallani lehetett.

Az elmúlt időszak pedig egyértelműen az Apple VR szemüvegéről szólt, ami elképzelhető, hogy Tim Cook utolsó projektje lesz az Apple vezetőjeként.

Hirdetés

Erről természetesen még semmilyen hivatalos információ nem érkezett, azonban egybevág a híresztelésekkel, miszerint Tim Cook még egy terméket szeretne az útjára indítani, mielőtt véget vet 10 éve tartó vezetői tevékenységének.

A következő Apple Keynote dátumát megerősítő bejegyzést a cég marketingvezetője, Greg Joswiak posztolta a Twitterre. A videóban a hatalmas Apple One látható, majd a dátum: szeptember 14. Az előadás magyar idő szerint este 7 órakor veszi majd kezdetét.

Az iPhone 13-al kapcsolatban rengeteg pletyka terjeng, sok éves ígéret például, hogy magas képfrissítésre vált a termékcsalád, de állítólag térerő nélkül is képesek lehetünk telefonálni az új modellekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.