Hirdetés

Megy a legújabb Sense a Desire HD-n



|

A HTC szerint a készülék egyébként nem alkalmas a szoftver futtatására.

Hirdetés

A tajvani gyártó a múlt héten mutatta be a Sensation névre hallgató mobilját, amelyet elsősorban az erőteljes multimédiás okostelefonra vágyó vásárlóknak ajánlanak. Az eszköz nem csak hardveresen követi a legújabb fejlesztéseket, hanem az Android 2.3 operációs rendszerének felhasználói rétegét is a legújabb Sense 3.0 kezelőfelület képezi.

 

 

Természetesen a Sensation debütálása után számos korábbi HTC-től származó mobillal rendelkező ügyfél állt neki ostromolni a cég ügyfélszolgálatát, hogy mikor fog megérkezni a többek közt aktív lezáróképernyővel kibővült szoftver a telefonjukra. A hivatalos válasz rendkívül kiábrándítóra sikeredett, ugyanis a vállalat szerint csak az Evo 3D, és a Flyer képes megfelelni a felület hardveres követelményeinek, így még a Mobile World Congress-en bejelentett Desire/Incredible/Wildfire HD trióra sem fog megérkezni a GUI.


A bejelentést követő felzúdulás hatására a HTC finomított egy kicsit a megfogalmazáson, a jelenlegi álláspont szerint a Sense 3.0 egyes - pontosabban nem taglalt - újításai mégis elérhetőek lesznek a korábbi mobilokra. Természetesen a modder közösséget sem kell félteni, a napokban már elkezdődött az új felület portolása a Desire HD-re, az első alfa verzió már publikusan elérhető. Mint a videón is látható, rendkívül szépen fut a mobilon a friss felület, bár a grafikus elemeket még át kell méretezni, továbbá akad néhány megoldandó driveres malőr is (például nem működik a kamera).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.