Hirdetés

Melyik okostelefon a legjobb zseblámpa?



|

Egy videóban 15 okostelefon vakuját tesztelték - vajon melyik a legjobb zseblámpának?

Hirdetés

A zseblámpa funkció a mai okostelefonok egy olyan alapvető tulajdonsága, aminek a meglétét nem csak elvárjuk, de ki is használjuk a mindennapokban. 

Hirdetés

Természetesen nem minden okostelefon egyforma, és így a vakuk is különböznek egymástól. Míg az egyik alig ér fel egy kulcstartós elemlámpához, addig a másik szinte vakít. 

Az Xperia Fan YouTube-csatorna ezúttal 15 okostelefont vizsgált meg a jelenlegi és a néhány éves modellek közül, és arra volt kíváncsi, hogy melyik a legjobb zseblámpának a sötétben. 

A tesztben részt vett a Samsung Galaxy S7 edge, az LG G5, az HTC 10, a Google Nexus 5X, az Apple iPhone SE, az Apple iPhone 6, az Apple iPhone 5S, a Sony Xperia Z5, a Sony Xperia Z5 Premium, a Sony Xperia Z5 Compact, a Sony Xperia M5, a Sony Xperia C5 Ultra, a Sony Xperia Z3+, a Sony Xperia Z3v és a Sony Xperia Z3 Compact.

A teszt nem volt tudományos, az eredményeket inkább szubjektív módon értékelték. Az kétségtelen, hogy a Google Nexus 5X, az LG G5 és a Samsung Galaxy S7 edge a legjobbak között voltak. Melyik vitte az első helyezett díját? 

A Google Nexus 5X, a Samsung Galaxy S7 edge előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.