Hirdetés

Memóriatervező céget vett az Apple



|

A hírek szerint 300-500 millió dollárba került az akvizíció.

Hirdetés

Meglepő lépésre szánta el magát az almás vállalat, hiszen egymástól független források szerint 300-500 millió dollárért megvásárolták az Anobitet. A saját gyárral nem rendelkező, izraeli vállalat hordozható eszközökbe szánt NAND memórialapkák, és SSD háttértárak fejlesztésével foglalkozik.

 

 


Nem teljesen világos, hogy miért került sor a felvásárlásra: a nyilvánvaló előnyei közé tartozik, hogy az Apple így megszerezte az Anobit összes szabadalmát, ráadásul a szakértelmük a jövőben nagy segítséget fog nyújtani a következő generációs termékeik adattároló alrendszereinek fejlesztése során.


Mivel az izraeliek nem rendelkeznek saját gyárral, így az Apple eszközeibe beépített egységeik árai vélhetően nem fognak jelentős mértékben csökkenni, a beszámolók szerint az almások az iPadben, iPhone-ban, és Macbook Airben már jó ideje használják az Anobit megoldásait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.