Hirdetés

Mennyit fizetnél egy holografikus iPhone-ért?



|

A tajvani titkos laborban állítólag holografikus kijelzőt fejlesztenek.

Hirdetés

Az már nem titok, hogy az Apple egy titkos tajvani laborban új kijelzőtechnológiákon dolgozik, de úgy néz ki, hogy még nem OLED-képernyőkön. Először modernebb LCD-ket emlegettek, aztán olyan micro-LED kijelzőket, amelyekhez nem kell háttérvilágítás, így az iPhone laposabb és könnyebb lehet. 

Hirdetés

A micro-LED-es kijelző persze nagyobb felbontást kap majd, de egy friss pletyka azt is hozzátette, hogy valami egészen másra is képes lesz. Az Apple állítólag holografikus kijelzőt is fejleszt, ami történetesen ez. 

A használatához nem kell majd semmilyen szemüveg, mert speciális hardvert és szoftver használnak a hologramok megjelenítéséhez. 

Hozzá kell tenni, hogy bármilyen túlzónak is hangzik ez a történet, már nem sci-fi. Az Ostendo már 2014-ben használt egy micro-LED projektort, amivel megalkották a koncepciót. 

Egy fontos dolgot persze nem árt észben tartani. Egy ekkora fejlesztés vajon mennyivel dobná meg az új iPhone árát? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.