Hirdetés

Mentsd meg az iPhone 7 fejhallgató-csatlakozóját



|

Petíció indult, amiért az Apple eltávolítaná a csatlakozót az új modellről.

Hirdetés

Az elmúlt hetek sorozatos pletykái után elkerülhetetlennek néz ki, hogy az Apple a következő iPhone-nal kezdve örökre leszámoljon a 3,5 milliméteres fejhallgató-csatlakozóval. 

Hirdetés

Mivel mindenhonnan ez folyik, ezért valószínűleg nem egy komolytalan szó-beszéddel van dolgunk. A legtöbb szakértő szerint egyébként az egész nagyon rossz döntés, de az Apple-t a jelek szerint ez nem befolyásolja. 

Az iPhone 7 ugyan még messze van, az almás közösség már most szeretne lépéseket tenni. Petíció indult, ami arra kéri az Apple-t, gondolja át újra az ötletet. 

A felhasználók attól tartanak, hogy a régi fej- és fülhallgatóik haszontalanná válnak majd, és ismét vásárolhatnak drága, ezúttal Lightning porttal ellátott modelleket. 

A petíciót több mint 220 000 ember írta már alá, azt persze nem tudni, hogy az Apple reagál-e minderre bármilyen formában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.