Hirdetés

Méregdrága lesz a hajlított LG G Flex



|

Február elején 20 európai országban válik hivatalosan elérhetővé a készülék.

Hirdetés

A hét elején az LG bejelentette az első hajlított okostelefonjának európai elérhetővé válását, a telefon február elsején 20 országban kerül forgalomba. Sajnos pontos lista nem áll rendelkezésre, azonban Ausztriában, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Svédországban biztosan kapható lesz a mobil, plusz a magyar import is megoldott.

Hirdetés


Sejthetően a hajlított formaterv exkluzivitása miatt a hasonló specifikációkkal rendelkező készülékekhez képest nem lesz olcsó mulatság a telefon: a német Amazonon kártyafüggetlenül 850 euróért (~266 ezer forintért), míg az Expansys magyar oldalán 250 715 forintért rendelhető elő a mobil.


A Samsung Galaxy Round riválisának fontosabb tulajdonságairól korábbi hírünkből lehet tájékozódni, azonban dióhéjban egy „tipikus” Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészletes és 2 GB memóriával ellátott csúcsmobilról van szó, viszont a 6 colos hajlított kijelzője csak 1280×720 pixeles.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.