Hirdetés

Mérföldkőnél a Blackberry App World



|

Már a RIM boltja is túl van a milliárdodik letöltésen.

Hirdetés

A kanadai vállalat sajtósai nemrég büszkén közölték, hogy az App World névre hallgató online programboltjuk átlépte az 1 milliárdos letöltési mérföldkövet, mára napi szinten 3 millió szoftvert szereznek be a piactérről a készülékeiket használók.


Elsőre mindez igazán lenyűgözőnek tűnik, ám a riválisokkal összehasonlítva a siker csupán moderáltnak nevezhető. Az App Worldnek az Android Markethez hasonlóan két évre volt szüksége az első milliárd eléréséhez, ám utóbbi a másodikat már 60 nap alatt könyvelte el, a RIM megoldása vélhetően nem fog ekkorát robbanni a közeljövőben.


A Nokia Ovi Store is lassan is lassan 2 milliárdnál fog tartani, a legutóbbi hírek szerint naponta 6 millió letöltést szolgálnak ki a finnek. Az online piacterek királya továbbra is az App Store, hiszen az almások boltja már az első 12 hónapban 1,5 milliárd letöltésnél tartott, mára ez a szám 15 milliárd felé kúszott. A Windows Phone 7 Marketplace-ről sajnos nem áll rendelkezésre ilyen jellegű statisztika, vélhetően a Microsoftnak egyelőre nincs mivel büszkélkednie ezen a téren.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.