Hirdetés

Mesterséges intelligencia segíti majd a Galaxy S8-at



|

Nyitott lesz a fejlesztők irányába a Samsung Galaxy S8 AI-alapú digitális asszisztense.

Hirdetés

A Reuters jelentése megerősítette, hogy a Samsung valóban egy teljesen új, mesterséges intelligenciára építő digitális asszisztenssel támogatja majd a Galaxy S8-at. 

Hirdetés

Az új asszisztens a Vivre épít, amelyet a Samsung épp a múlt hónapban vásárolt fel. A Viv Labs társalapítói egyébként a Siri megalkotói is egyben. 

A hírek alapján a Galaxy S8 asszisztense nyitott lesz a fejlesztők irányába, vagyis mindig lehet majd új funkciót hozzáadni, valamint beágyazni harmadik féltől származó szolgáltatásokat. Mindezt a Samsung egyik ügyvezetője is megerősítette, és az is kiderült, hogy a hangalapú asszisztenst más Samsung készülékekre is kiterjesztik majd, többek között a viselhető eszközökre. 

A Samsungnak egyébként már van egy S Voice nevű asszisztense, de az messze elmarad a Siri, a Google Assistant és a Cortana tudásától. Az új, amelynek a neve Bixby lehet, már versenyképesebb lesz. 

A Galaxy Note 7 botránya után a Samsung a Galaxy S8-cal csábítaná vissza a vásárlókat. Az asszisztens mellett meghökkentő dizájnt és továbbfejlesztett kamerákat ígérnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.