Hirdetés

Metróvonalakkal újít az Ovi Maps



|

Számos új funkció került a Nokia ingyenes navigációs szoftverének új bétájába.

Hirdetés

A finn vállalat tegnap több mindent is bejelentett: a legfontosabb feltétlenül a három új, Symbian^3 operációs rendszert futtató okostelefon, azonban nem szabad elfeledkezni az Ovi Maps 3.06-os verziójának bétájáról sem.

 

Nokia Ovi Maps 3.06 beta
Nokia Ovi Maps 3.06 beta

 


A szoftver több újítást is tartalmaz: a már említett operációs rendszert futtató mobilokon lehetőség nyílik a kétujjas kicsinyítésre/nagyításra, továbbá a menürendszer kinézetét is frissítették. Az ennél jóval funkcionálisabb jellegű újítások közé tartozik, hogy mostantól 80-nál is több városban lehet keresni a tömegközlekedési útvonalak közt - vélhetően Budapesten is, de nem sikerült pontos listát találni a „kompatibilis" városokról.

 

Nokia Ovi Maps 3.06 beta
Nokia Ovi Maps 3.06 beta

 


Több közösségi szolgáltatás is került a programba: például az aktuális földrajzi koordinátákat is meg lehet osztani az ismerősökkel, akár SMS-ben is. Az autósoknak jól jöhet a valós idejű forgalomkijelzés, továbbá a sebességlimitekre is figyelmeztet már az Ovi Maps. A program a Nokia Beta Labs oldaláról tölthető le, elvileg mindegyik S60-at és Symbian^3-mat futtató mobil támogatott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.