Hirdetés

Mi lesz, ha zenét hallgatnál töltés közben az iPhone 7-en?



|

A 18 000 forintos választ maga Phil Schiller adta meg egy felhasználó kérdésére.

Hirdetés

Egy darabig még sokan foglalkoznak majd az Apple bátorságával, vagyis azzal, hogy a cég száműzte a jackcsatlakozót az új iPhone-okról. 

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az AirPods remek megoldás a jövőre nézve, azonban van, aki nem szereti a vezeték nélküli zenélést, másnak pedig a fülhallgató nem épp kedvező, 60 000 forintos vételára okozhat gondokat. 

Értelemszerűen adódik a kérdés, hogy mit tehet az, aki a dobozban lévő, Lightning csatlakozós fülhallgatóval zenélne, de töltés közben? 

Mindezt az Indiában született, 25 éves Zaheer Hafzer is megkérdezte az Apple-től - maga Phil Schiller válaszolt

A válasz szerint Schiller az AirPodsot használja, ha a készüléke épp tölt, így ráadásul szabadon mozoghat közben. Mivel nem mindenkinek jó megoldás az AirPods ennyi pénzért, ezért van alternatíva is. 

Az Apple ezt egy Lightning csatlakozós dokkolóban látja, amelynek az ára 17 990 forint. Ezt megvásárolva a dokkoló hátuljához már lehet csatlakoztatni jackdugós fülhallgatót, és töltés közben zenét hallgatni az új iPhone-on. 

A jackcsatlakozó tévék, okostelefonok, táblagépek és laptopok milliárdjain volt rajta az elmúlt évtizedekben, így jó kérdés, hogy hosszabb távon miként fogadják a több mint 100 éves szabvány nyugdíjazását a felhasználók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.