Hirdetés

Microsoft: javítunk, hogy javíthassunk



|

Egyeseknél gondot okozott a Windows Phone 7 „nulladik” javítása.

Hirdetés

Az utóbbi napokban többször is szó volt a Microsoft új mobilos operációs rendszeréhez idén érkező frissítésekről: a másolás/beillesztés funkciót hozó első vélhetően valamikor márciusban fog megjelenni, míg az év vége felé várható második többek közt lehetővé teszi majd a harmadik féltől származó szoftverek párhuzamos futtatását.

 

HTC 7 Trophy, Mozart
HTC 7 Trophy, Mozart

 


Mindenki nagy meglepetésére a redmondi cég tegnap elérhetővé tett a Windows Phone 7-hez egy apró javítást, amely a tájékoztatás szerint magát a frissítéskezelőt foltozza meg, ezzel lehetővé téve az új funkciókat hozó szoftverek jövőbeli telepítését. A számítógépen futó Zune szoftver segítségével installálható patch még nem mindenki számára érhető el, a megjelenésének ütemezése nem publikus.


Ennek ellenére a Microsoft ügyfélszolgálatának már akadt dolga miatta, ugyanis néhány felhasználónál megszakadt a telepítési folyamat, amely után nem sikerült újból életet lehelniük a mobiljukba. A cég szerint a problémát az okozta, hogy az érintett felhasználók nem a Zune legfrissebb verzióját használták, röviden összefoglalva: aki szeretné telepíteni a Windows Phone 7-es mobiljára a frissítéskezelő frissítését, az jobban teszi, ha frissíti a frissítőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.