Hirdetés

Microsoft: WP 7-es mobilt minden kollégának!



|

Ezúttal jól járnak mind a szoftvercég alkalmazottai, mind a hardvereket gyártó partnerei.

Hirdetés

A Microsoft egy igen meglepő húzással hívta fel magára figyelmet: bejelentették, hogy világszerte mind a 90 ezer munkavállalójuk ingyen kap egy Windows Phone 7-es telefont - bár arra kíváncsiak lennénk, hogy például a takarítónők beletartoznak-e a mindenkibe.

 

Windows Phone 7
Windows Phone 7

 


Nem csak mi vagyunk ilyen rosszmájúak: az IntoMobile-os Marin Perez rávilágított azon tényre, hogy ez egy igazán zseniális megoldás a piaci részesedés gyors növelésére. Eltekintve a nyilvánvalóan alaptalan szarkazmusoktól, tulajdonképpen egy jó kezdeményezésről van szó, hiszen rengetegen nagy értékű ajándékban részesülnek, ráadásul a komoly megrendelés által Microsoft könnyedén szorosabbra fűzheti kapcsolatát a hardvereket gyártó partnereivel.


Utóbbiak listája szintén nemrég lett hivatalos, bár nem tartogat meglepetést: összesen öt gyártó fog az első hullámban Windows Phone 7-es készülékeket piacra dobni, név szerint az ASUS, a Dell, a HTC, az LG, és a Samsung. A termékeik valamikor az ősz végén, vagy a tél folyamán kerülhetnek a boltok polcaira, a legtöbben vélhetően a karácsonyi időszakra próbálják majd időzíteni az újdonságaik megjelenését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.