Hirdetés

Milk Music: zenestreamelőt indított a Samsung



|

Egyelőre csak az USA-ban és egyes Samsung mobilokon használható a szolgáltatás.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben számos pletyka érkezett a Samsung saját zenestreamelő szolgáltatásáról, most pénteken pedig a vállalat be is jelentette a Milk Music névre keresztelt megoldást. A Slacker segítségével létrehozott termék jelenleg olyan 13 millió számból álló kínálattal rendelkezik, pontosan nem meghatározott ideig pedig reklámok és előfizetés nélkül használható.
 

Hirdetés


Sajnos az érdekes nevű Milk Music egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, a nemzetközi terjeszkedéssel kapcsolatban egyelőre nincsenek konkrétumok. További limitáció, hogy momentán csak a Galaxy S3 / S4 / S5, továbbá a Galaxy Note 2 / 3 mobilokkal kompatibilis, noha a dél-koreai gyártó szerint idővel a nem tőle származó telefonok és táblagépek széles skáláján is használható lesz.


A Milk Music felhasználói bő 200 rádióállomást hallgatnak, de természetesen lehetőség van sajátok létrehozására is, ezeket egyéni számokból és komplett albumokból lehet összeválogatni. Lejátszás esetén óránként és állomásonként maximum 6 számot lehet átugrani.


Érdekes, hogy az alkalmazás nyitólapján egy kör alakú menü fogadja a felhasználót: a vezérlőelem köré maximum 9 eltérő zenei stílus biggyeszthető (plusz az egyik hivatkozás mutathat a saját állomásokra is), így hangulatváltozás esetén egy ujjmozdulattal váltani lehet egy más stílusú zenét streamelő adóra. Remek ötlet, hogy rádióállomások esetén kritériumok alapján – népszerű, új, kedvenc – lehet vezérelni a véletlenszerűen lejátszott dalok arányát.


(Forrás: 9to5Google, Play Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.