Hirdetés

Minden, amit tudni akartál az LG új csúcskészülékeiről



|

Jön az LG G5, de nem lesz G Flex 3 a 2016-os CES-en.

Hirdetés

Az LG rajongói számára örömteli hír, hogy a legújabb pletykák részletesen foglalkoznak a gyártó következő okostelefonjaival, azok közül is a csúcsmodellekkel. 

Hirdetés

Dél-koreai hírek szerint közelednek a zászlóshajók, de sajnos nem mind. Ott van például a hajlított kijelzős G Flex 3, amelyről pletykák alapján lemondott az LG. A várakozások szerint ez a 2016-os CES-en mutatkozott volna be, azonban a gyártó meggondolta magát. 

Közeledik viszont az LG G5, amely a 2016-os, abszolút csúcsmodell lehet a gyártó kínálatában. A mostani hírek április végére teszik a bemutatkozását, ami nagyjából megfelelne a trendeknek. Az LG G4 április 28-án jött meg idén, míg az LG G3 2014. május 27-én. 

Az eddigi legpontosabb szivárgások alapján az LG G5 fémből lesz, Snapdragon 820-as processzorral, 5,6 hüvelykes, Quad HD-s kijelzővel, valamint 21 és 8 megapixeles kamerákkal. 

Szóba került még az LG V10 is, amelynek kapcsán a források egy folytatásról beszélnek. Ez persze csak 2016 második felében futhat be, sok javítással és fejlesztéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.