Hirdetés

Minden, amit tudnod kell a Galaxy S6 Plus és S6 edge Plus készülékekről



|

A jelek szerint az emberek a jelenlegi csúcskészülékek nagyobb változatára vágynak - pletykaösszesítőnk következik.

Hirdetés

Mi lesz a Samsungtól a következő nagy dolog? Természetesen Galaxy Note 5-nek hívják, de az elmúlt két hónap arra is bizonyítékul szolgált, hogy a Samsung megpróbálná kihasználni a változó piaci igényeket. A jelek szerint a felhasználók szeretik a nagy kijelzőket, ezért a gyártó most nem Galaxy Grand eszközökkel próbálja majd színesíteni a kínálatát, hanem egyenesen a jelenlegi zászlóshajóit fújná fel. Mit kell tudni a Galaxy S6 Plusról és a Galaxy S6 edge Plusról? Pletyka-összefoglalónk következik. 

Hirdetés

 

Ugyanaz nagyban

A Samsung következő zászlóshajói általában nem szivárognak ki előre, és jelen esetben is alig akad 1-1 kémfotó vagy renderelt anyag a Galaxy S6 Plusról és a Galaxy S6 edge Plusról. Az MKBHD szivárogtatása és az OnLeaks anyaga mellett más nincs ugyan, de nem is kell. Igazából mindkét Plus változatnál teljesen ugyanazt a dizájnt kapjuk, csak nagyobb méretben. A Samsung piaci hírszerzői állítólag arra jutottak, hogy az emberek erre vágynak jelenleg. 

 

Ugyanaz

 

A megbízhatónak tartott OnLeaks értesülései szerint a hajlított szélű változat 154,45 x 75,80 x 6,85 milliméteres méretekkel rendelkezik majd. Ez 5,5 hüvelykes képernyőt jósol, és nem 5,7-est. A jelenlegi Galaxy S6 edge egyébként 142,1 x 70,1 x 7 milliméteres, 5,1 hüvelykes kijelzővel. A sima Galaxy S6 Plusnál ugyanúgy 5,5 és 5,7 hüvelykes panelt emlegetnek a jól értesültek. 

 

Belül sem sokat változik

Hardveres oldalról egyelőre nem sok hír van a készülékekről. A phabletekről mindenesetre azt hallani, hogy az a hatmagos Snapdragon 808 kerül beléjük, ami az LG G4-ben is helyet kapott. Egyébként marad a 3 GB RAM, a 32 GB tárhely, a 16 és 5 megapixeles kamera. S-Toll nem lesz egyikhez sem, illetve egyéb phabletes funkciót sem emlegetnek. Szoftveres újdonságként egyelőre csak a RAW fotózási opciót emlegetik. 

 

Belül sem tervezik át

 

Mikor jönnek?

A harmadik negyedévet célozta meg állítólag a Samsung, így jobb esetben júliusban, rosszabb esetben szeptember legelején láthatjuk meg az új eszközöket. Minden bizonnyal mindkettő drágább lesz az 5,1 hüvelykes testvérénél, pedig már így is a piac legdrágább készülékei közé sorolhatóak. Sajnos az Apple szokásai után úgy tűnik, ez lesz a trend a zászlóshajóknál. 

 

Nagyon bevált a frissítés

 

Nagy pofon az HTC-nek

Az HTC számára egyébként nagy pofon volt, hogy a Samsung a mostani csúcskészülékeiből el tudott adni 10 milliót egyetlen hónap alatt. Amint kiderült, az HTC One M9-ből három hónap alatt vittek el 4,75 milliót, ami még az elődhöz képest is 43,75 százalékos visszaesés. Mi a terv? A csalódást okozó készüléket októberben egy teljesen áttervezett modellel váltják le. 

 

Szerintetek mekkora az ideális okostelefon kijelzője? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.