Hirdetés

Minden kiszivárgott a Huawei Nexus 6P-ről



|

Nyilvánosságra került a céges eligazításra szánt prezentáció.

Hirdetés

Szeptember 29-én a Google bemutatja majd az idei Nexus okostelefonokat. A 2015-ös felhozatal kettő készüléket jelent, a vállalat hardveres partnerei ezúttal a Huawei és LG. A Google bánatára már jó néhány alkalommal szivárogtak ki információk a telefonokról, azonban a hétvégén megjött a kegyelemdöfés: kikerült a felső kategóriás Huawei Nexus 6P belsős alkalmazotti eligazításra szánt prezentációja.

Hirdetés


Az Android Police weboldalán megtekinthető diákon gyakorlatilag minden rajta van, amit egyáltalán tudni érdemes a fémházas okostelefonról. Csupán két fontos dolog nem derült ki: pontosan mikor kerül majd piacra, továbbá mennyibe fognak kerülni a különféle kapacitású háttértárakkal ellátott variánsok.


Kiemelendő, hogy 16 GB-os változat már nem lesz a Huawei Nexus 6P-ből, a fogyasztók 32 / 64 / 128 gigabájtos verziók közül mazsolázhatnak az igényeik és pénztárcájuk függvényében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.