Hirdetés

Minden kiszivárgott a Samsung Galaxy Note 5-ről



|

Képek, specifikációk - mindent tudni az új csúcsphabletről.

Hirdetés

Vannak titkok, amelyek azok is maradnak a bemutatásukig - mint tavaly a Galaxy Note Edge. És van a Galaxy Note 5, amelyről szó szerint minden kiszivárgott, maga a készülék is. 

Hirdetés

A doboz bizonysága szerint 64 bites, nyolcmagos processzort kapunk (Exynos 7420 valószínűleg), 4 GB RAM-ot, egy 5,7 hüvelykes, QHD-s sAMOLED kijelzőt, 16 megapixeles, OIS funkcióval feljavított kamerát, 5 megapixeles előlapi kamerát, illetve vezeték nélküli töltést. Az akku vélhetően 3000 mAh-s. 

Sajnos bebizonyosodott, hogy nincs microSD-támogatás, még ha ez technikailag egy kicsúsztatós tálcával megoldható is lett volna az egybeház ellenére. Az S Toll pedig úgy jön ki a helyéről, hogy ha megnyomjuk, enyhén kiemelkedik - mint egy memóriakártya szokott. Utána már könnyedén kihúzható. 

 

 

Bár microSD nincs, sajnos nem voltak igazak a 64 gigabájtos indulómodellről szóló hírek. A most látott doboz 32 gigabájtos modellhez tartozik. 

Természetesen egyes képeken feltűnt a Galaxy S6 Edge Plus is, ami egy felnagyított klón lesz, 4 GB RAM-mal. 

A hivatalos bemutató már csak néhány napra van. Addig is a további képek itt megtekinthetőek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.