Hirdetés

Minden oldalon hajlított lehet az OLED-kijelzős iPhone 8



|

Az Apple állítólag új érintésvezérelt funkciókat tesztel a lekerekített széleken.

Hirdetés

Mostanra egyáltalán nem titok, hogy az iPhone 8-ból jó eséllyel OLED-kijelzős csúcsverzió is lesz, az előlapot szinte teljes mértékben lefedő, közel keret nélküli képernyővel. 

Hirdetés

A legutóbbi jelentések szerint azonban inkább a trendet jelentő lekerekített széleket célozta meg az Apple. Állítólag az új iPhone-hoz mind a négy oldalon lekerekített műanyag OLED-kijelzőt rendelt az Apple a Samsung Displaytől. A Samsung valamivel kevesebb mint 100 millió ilyen panelt tud szállítani az almás cégnek. 

A pletykák egyébként arra utalnak, hogy a Samsung Galaxy S8 is a teljes előlapot befedő, minden irányból lekerekített képernyőre helyezi a hangsúlyt, fizikai home gomb nélkül. Az iPhone 8 hasonló módon vetné be a panelt. 

Az Apple nem akarja hajtogathatóvá tenni a készüléket, ehelyett új érintésvezérelt funkciókon dolgozik, amelyekkel a széleket lehetne jobban kihasználni. Azt nem tudni, hogy a technológiát be is veti-e idén a vállalat. 

Az Apple-nek csupán néhány hónapja maradt az iPhone 8 véglegesítésére - a bonyolult sorozatgyártás érdekében már tavasszal el kell indítsák a folyamatot, ugyanis csak egy, a nyárra véglegesített termékkel mutathatnak be bármit az ősszel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.