Hirdetés

Minden tizedik amerikainak van saját táblagépe...



|

...de hetvenöt százalék használ ilyet napi szinten.

Hirdetés

A Pew Research Center által végzett, Project for Excellence nevű projekt keretein belül elkövetett felmérése alapján az derült ki, hogy az Államokban élő emberek tíz százaléka vesz magának táblagépet, míg a teljes népesség 75 százaléka használ ilyet a hétköznapokban. Az átlagos felhasználók napi szinten 95 percet tábláznak, és a leginkább híreket olvasnak rajtuk, illetve a 14 százalék fizet valamilyen prémium hírszolgáltatást.

Érdekes azonban, hogy mindössze 42 százalék az, aki el is olvassa ezeket, míg a többiek csak a címeket futják át, míg összesen 16 százalék az, aki valamilyen közösségi oldalra belinkeli valamelyik érdekesebb hírt. Az életkori és vagyoni helyzettel kapcsolatban az derült ki, hogy a táblagépet használók, vagy birtoklók több, mint fele rendelkezik főiskolai végzettséggel, és a családi bevétel meghaladja a 75.000 dollárt. Hatvankét százalék teljes munkaidőben dolgozik, és 46 százalék 30 és 49 év közötti figura.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.