Hirdetés

Minden Windows Phone 8-as Lumiában lesz Bluetooth LE



|

Az alacsony fogyasztású Bluetooth-t egy frissítés keretében hozza el a Nokia.

Hirdetés

A Nokia hamarosan egy új frissítést ad ki, amelynek köszönhetően minden olyan Lumia okostelefon, amelyen Windows Phone 8 operációs rendszer fut, képes lesz a Bluetooth-t alacsony fogyasztás mellett használni. 

Hirdetés

A finn cég legutóbbi Amber frissítése a Lumia 520, 620, 625 és 720 készülékekre hozta el a Bluetooth LE támogatását. A későbbiekben egy Lumia Black névre keresztelt frissítésre számíthatunk, amivel a Bluetooth LE már mindegyik, Windows Phone 8-as Lumián elérhető lesz. 

A Bluetooth 4.0-ba épített alacsony fogyasztású Bluetooth LE lényege, hogy a telefonhoz csatlakoztatott kiegészítők (például tornához, futáshoz) sokkal tovább bírják az üzemidejüket tekintve. A felújított Bluetooth-nak hála egy feltöltéssel jóval hosszabb ideig lesznek használhatóak a csatlakoztatott készülékek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.