Hirdetés

Most már mobilon is oktat a VideoSmart.hu



|

Symbian, Windows Mobile, iPhone iOS és Android operációs rendszerek alatt az arra optimalizált videó tekinthető meg.

Hirdetés

Több ezer "Hogyan csináljam?" kérdésre videón ad választ az oldal. Változatos témákban kaphatunk segítséget, ilyen a tojásos nokedli készítése , a nyakkendőkötés, a Rubik kocka kirakása, szalvétahajtogatás, szilveszteri pezsgőbontáskor vagy sminkelés. A több ezer tippvideót a mai naptól nemcsak számítógépen, hanem a ma elérhető legtöbb mobiltelefonnal is megtekinthetik az érdeklődők, hogy a főzési tanácsokat és recepteket, tánc-, gitár- és mixersuli, sminkelési, háziállat-tartási tanácsokat ne csak a PC előtt ülve tanulmányozhassák, hanem ott, ahol szükség van rá. A videók többségét a VideoSmart stábja forgatta, de a felhasználók által feltöltött, ellenőrzött tanácsok is elérhetők a népszerű mobilokon.

 

Nem kell semmiféle alkalmazást telepíteni, elég begépelni a www.videosmart.hu címet a mobiltelefon böngészőjében - az oldal automatikusan érzékeli, hogy milyen mobilról érkezik a látogató, és az arra optimalizált verziót mutatja. A videók hazai viszonylatban egyedülálló módon, szinte minden ma ismert okostelefonnal lejátszhatók: működik iPhone iOS és Android operációs rendszer alatt, Symbiant futtató Nokia, továbbá Windows Mobile és BlackBerry mobiltelefonokon is.

 

A VideoSmart.hu oldalon eddig 12,1 millió videót tekintettek meg (saját oldalon, beágyazás nélkül), közel 100 ezer regisztrált felhasználó van, majdnem 3000 darab válogatott, ellenőrzött videótipp áll rendelkezésre. Az összes videó hossza 174 óra, a tippvideók átlagos hossza 4 perc. 57 rovatvezető szakértő segíti a munkát.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.