Hirdetés

Mindenki a Nokia N8 ellen?



|

Az első írásokban a tesztelők többsége nem állt fair módon a készülékhez.

Hirdetés

A finn vállalat a múlt héten elkezdte végre kiszállítani a világ első Symbian^3-mas okostelefonját. Néhány ismertebb portálhoz már eljutott a mobil, így mostanra számos gyorsan összecsapott teszt is megjelent róla.

 

 

Technikai okokból a Gizmodo videóját nem tudtuk beágyazni, de a képre kattintva megtekinthető.


Érdekességük, hogy sokszor kirívóan nem adnak esélyt a bizonyításra - nem kívánjuk védeni a finneket, de ez kissé etikátlan hozzáállás. Példának okáért az iPhone 4 prototípusa miatt reflektorfénybe került Gizmodo készített egy videót, amelyben a mindennapi feladatok elvégzéséhez szükséges időt próbálták demonstrálni - a készülék ellenfelei egy iPhone, és egy Blackberry Bold voltak.


Az alapvető probléma, hogy a riválisok tulajdonosai már régóta használták a készülékeiket, míg a Symbian^3 esetében még a szükséges menüpontokat is láthatóan kereste a tesztelő. Nem meglepő módon a levélírási versenyt a Bold tulaja nyerte, míg az útvonalkeresésben az iPhone volt a legjobb. A fényképezés sebességének mérésekor is kikapott az N8, bár ennek oka valószínűleg az volt, hogy a tesztelő a kamera elindítása után oldalára fektette a mobilt - a nézetváltás pedig időbe kerül.

 


Végül egy Nokia N8 tulaj egy érdekes videót illesztett be a Gizmodo cikke alá, amelyben elvégezte ugyanazokat a feladatokat - csupán ennyi megjegyzést fűzött hozzá, hogy „egy nem idióta által használt N8".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.