Hirdetés

Mindenki rozé arany iPhone 6S Plust akar



|

Hatalmas a kereslet az új iPhone-ok iránt.

Hirdetés

Az Apple kiválasztott piacain szombaton már lehetett előrendelni az új iPhone 6S-t és az új iPhone 6S Plust. Úgy tűnik, hogy eddig minden remekül halad az almás cég számára. 

Hirdetés

A felhasználók kitörő lelkesedéssel fogadták az új modelleket, főként a rozé arany színű verziókat. 

Több weboldal is azt követi, hogy az egyes országokban mennyi időt kell várni a megrendelések kiszállítására. Ezek alapján a rozé arany iPhone 6S Plus a legtöbb helyen már csak 3-4 hét múlva lesz szállítható. 

A leghamarabb az jut majd új iPhone-hoz, aki a kisebb képernyős kiadást választja. A legritkább/legkeresettebb természetes módon a 64 és 128 GB-os, rozé arany iPhone 6S Plus lesz minden piacon. 

Érdekesség, hogy miután a kínai helyzet miatt sokan annyira aggódtak, hogy Tim Cooknak kellett a tőzsdei helyzet miatt közbeavatkoznia; Kínából is remek hírek fogadták az Apple-t. Az információk és szállítási adatok alapján mindegyik iPhone-ra nagy a kereslet az országban, valószínűleg nagyobb, mint bárhol a világon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.