Hirdetés

Mindenkinek a Samsung adhat hajlékony AMOLED panelt



|

Majd 8 milliárd dollárt fektet be a Samsung, a megrendelők között lehet az Apple, a Huawei és a Xiaomi.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a jövő iPhone-jai valóban AMOLED kijelzőket használnak majd. Ha hinni lehet a híreknek, akkor jelenleg a Samsung, az LG, a Japan Display és az AUO versenyeznek az Apple kegyeiért és a hatalmas megrendelésekért. 

Hirdetés

Koreai értesülések szerint a Samsung nyerte el az Apple jóváhagyását a hajlékony AMOLED panelekre, ezért pedig nem kevesebb mint 7,47 milliárd dollárnyi összeget pumpál a következő egy-két évben gyárakba és felszerelésekbe. 

A Samsung amúgy is bővítette volna a termelést, de messze nem ekkora mértékben. A szakértők szerint jó eséllyel nem csak az Apple kerül a megrendelők közé, hanem többek között a Huawei és a Xiaomi is partner lehet. 

Bár az AMOLED-es iPhone-ra néhány évet lehet, hogy még várni kell, a Samsung és az Apple már jó eséllyel túl is vannak a megbeszéléseken. 

A váltás egyébként már csak azért is elkerülhetetlennek tűnik, mert az AMOLED jellegű panelek költségei lassan LCD-s szintekre csökkennek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.