Hirdetés

Mindig aktív lesz a Galaxy S7 kijelzője



|

Gyakorlatilag a Google Ambient Display funkcióját kapjuk meg.

Hirdetés

Már az elmúlt hónapban is voltak pletykák, amelyek alapján a Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge kijelzője mindig aktív lesz - úgy, mint a Google Ambient Display, vagyis a környezeti kijelző. 

Hirdetés

Nem sokkal a február 21-i bemutató előtt most újra előkerült a téma, és egy apró bizonyíték is megerősíti a híresztelést. 

A Samsung új Always On Display védjegye minden bizonnyal az előbb említett funkciót takarja. Ennek a lényege az, hogy nagyon alacsony (vagy szinte nulla) fogyasztással képes megjeleníteni a kijelző az értesítéseket. 

Külsőre az új modellek nem sokat változnak, ellenben belül annál inkább. Lesz új Samsung processzor, frissített, 12 megapixeles kamera, Android 6.0, többek között. 

A környezeti kijelző funkciót egyébként a Google mellett a Motorola és a Nokia is használta a múltban, Active Display és Glance Screen néven. 

A fenti képen a Galaxy S7 látható, valódi formájában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.