Hirdetés

Mio Moov: fényképes tájékozódás



|

2008-ban megjelent a Mio új-generációs navigációs termékcsaládja, a Mio Moov.

Hirdetés

Az új, Miomap 2008 szoftvert tartalmazó sorozat áprilistól már a hazai boltok polcain is elérhető, rengeteg újítással és még több kényelmi megoldással. Az új szoftver Európában elsőként teszi lehetővé a dinamikus helyalapú keresést, ami azt jelenti, hogy ha új városba tévedünk, csak ki kell választani a minket érdeklő helyszíneket: például bankokat, ha pénzt szeretnénk kivenni, éttermeket.

 

mio_moov.jpg

 

Egy másik újdonság a „fonetikus billentyűzet", mely segítségével a szoftver könnyedén felismeri az esetleg félregépelt utcaneveket, bármilyen nyelven! Egy további újítás a Navpix kódnevű fotó-alapú navigáció. Az internetről ingyenesen letölthető több mint egymillió, épületekről vagy például terekről, szobrokról készült fotók segítségével képekben is navigálhatunk. Ha kiválasztjuk a fotót, nem kell tudnunk a pontos címet, a GPS-ünk automatikusan felismeri a koordinátákat.

 

mio_moov2.jpg

 

A különleges képességek mellett az új MioMap 2008 természetesen továbbra is kitűnő térképet nyújt minden lefedett országról, köztük Magyarországról is.
(X)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.