Hirdetés

Mit tudhat az HTC 11?



|

5,5 hüvelykes QHD-s kijelzőt és 12 megapixeles kamerát kaphat az HTC következő zászlóshajója.

Hirdetés

Egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy a Galaxy Note 7 botránya után mennyien bíznak majd a Samsung Galaxy S8-ban. Természetesen sok gyártó igyekszik majd kiszolgálni azokat, akik mást keresnek - köztük az HTC is. 

Hirdetés

Az HTC 10 nem váltotta meg a világot - és még az HTC-t sem állította talpra -, ugyanakkor az HTC 11 talán más lesz. 

Kínából befutottak a következő csúcsmodellről az első pletykák. Ezek alapján az HTC 11 nagyobb, 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560-as kijelzőt kap, lekerekített szélekkel. A hátlapi kamera 12, az előlapi 8 megapixeles lesz. 

Többet egyelőre nem tudni, így az optikai képstabilizálást, a nagy akkumulátort, a vízálló kialakítást, a jackcsatlakozót és az előlapi sztereó hangszórókat csak a kívánságlistára írhatjuk fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.