Hirdetés

Mobil üzletkötéshez 330 grammos hordozható Citizen nyomtató



|

CMP-10: Bluetooth és mágneses kártyaleolvasó funkció a helyszínen

Hirdetés

A számítástechnikát régebb óta követők által korábban mátrix nyomtatóiról ismert japán Citizen Systems mára elsősorban vonalkód nyomtatásra specializálódott vállalkozás. Legújabb terméke a kompakt kivitelű Citizen CMP-10 mobil blokknyomtató. Az eszköz lítium-ion akkumulátora egyetlen töltéssel 40,000 sor kinyomtatását teszi lehetővé, míg a mobil összeköttetésről infravörös (IrDA), soros és Bluetooth kapcsolat gondoskodik. A 330 grammos készülék laptoppal vagy PDA-val egyaránt kommunikál, és az opcionálisan választható beépített kártyaolvasó tovább bővíti a felhasználható alkalmazások körét, bankkártyás fizetést tesz lehetővé.

 

citizen cmp 10 mobil vonalkod nyomtato

Citizen CMP-10 mobil vonalkód és számla nyomtató

 

A 203 dpi felbontású nyomtatómű 58 mm széles szalagra dolgozik, méghozzá másodpercenként 50 mm-es sebességgel. A gyártó ismertetője szerint a berendezés szélsőséges körülmények között is (pl. 40C0) üzemel, a termál fejes technológiával előállított nyomatok hosszú távon is olvashatóak maradnak. Mivel a CMP-10 kártyaolvasóval és papírral együtt sem éri el a 40 dekagrammot, ráadásul egy tenyérben is elfér, azoknak ajánlják, akik kis mennyiséget, azt azonban mobilan, tehát alapvetően nem irodai környezetben és hiteles minőségben kívánnak nyomtatni.

 

A kötelező vonalkódokon kívül egyéb speciális dokumentumok előállítására is alkalmazható a CMP-10, számlanyomtatással meggyorsíthatja az éttermek vagy futárszolgálatok munkáját, rendelésfelvételét, a szállítmányozó cégek szállítólevél-nyomtatását, vagy például a biztosítók kárfelmérésének dokumentálását, akár a helyszínen is.

 

A Citizen CMP-10 berendezés már Magyarországon is beszerezhető.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.