Hirdetés

Mobil fejvadászat



|

MMS fejvadászatot indít a Pannon, a tét óriási!

Hirdetés

A játékban való részvételhez először regisztrálnunk kell a www.headhunterz.hu oldalon, amit bármelyik szolgáltató ügyfeleként megtehetünk. Ezután választanunk kell, hogy vadként vagy vadászként szeretnénk részt venni a játékban. A vadász feladata, hogy minél több vadat cserkésszen be, és arcképüket elküldje MMS-ben 06 20 2050 200-as normál díjas számra. Vadként az a cél, hogy minél több fénykép készüljön rólunk.

Az a vad, amelyikről a legtöbb MMS kép érkezik be, megnyeri a fődíjat, egy évig nagylábon élhet egy tágas loftlakásban. A legügyesebb vadász, tehát aki a legtöbb MMS-t küldi be, Vespa LX50 robogón távozhat, emellett egy 200 ezer forint értékű bulival ünnepelhet. A hét vadásza ezen kívül külön jutalomban részesül: értékes nyeremények közül választhat az, aki adott héten a legtöbb trófeát gyűjti be.

 

 

További mobilhírek, cikkek, érdekességek: mobilnegyed.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.