Hirdetés

Mobil hívások ingyen Skype-on



|

MobiGater GSM-Skype átjáróval mobiltelefonról is indíthatók vagy fogadhatók ingyenes Skype hívások.

Hirdetés

A MobiGater átjáró ötvözi a Skype ingyenes vagy nagyon kedvező tarifáit a mobiltelefonok hordozhatóságával. Így nem kell többé a számítógép előtt ülve várni Skype hívásainkat, akár egy szupermarketben vásárolva ingyen beszélhetünk a világ másik felén lévő ismerősünkkel a Skype csatornáját használva. Ehhez egy PC-re telepített Skype programmal, egy rácsatlakoztatott MobiGater eszközre, és egy plusz SIM kártyára, melyet a MobiGaterbe helyezünk. Mobiltelefonunk a MobiGaterben található SIM kártyát tárcsázza - ezért érdemes ingyenes vagy nagyon olcsó tarifájú, flotta vagy családi kedvezménnyel rendelkező SIM kártyákat használni - majd a MobiGater a mobiltelefonról érkező GSM hívást Skype hívássá alakítja, és továbbítja a hívott fél felé. Csupán a két SIM kártya közti helyi percdíjat kell fizetnünk, melyhez minél kedvezőbb tarifájú díjcsomagot vagy ingyenes flotta kedvezményt választunk, a MobiGater használata annál nagyobb megtérülést eredményez.

 

A MobiGater egyaránt hasznos egyéni felhasználók számára, akik nemzetközi vagy helyi hívásaikat ingyenessé és kényelmesen hordozhatóvá tehetik, de nagyon hamar megtérül a kisebb befektetés vállalatok számára is, ahol a MobiGater használata egyszerűen kiválthatja a telephelyek, vagy nemzetközi partnerek közötti kapcsolattartás telefonköltségeit.

 

mobigater2.jpg

 

Jelenleg csak a Skype-pal használható, de néhány héten belül további ingyenes VOIP szoftverrel lesz kompatíbilis. Az eszköz valóban jelentős kényelem növekedést és anyagi megtakarítást kínál, azonban jelenleg csak bekapcsolt PC-vel képes együttműködni. Ezen gyengeségének kiküszöbölésén már dolgoznak a fejlesztő mérnökök és a nyár végére ígérik azt a változatot, ami már PC nélkül egy routerhez hasonlóan, minimális energia felvétel mellett ugyanezt tudja.

 

A MobiGater már kapható az AlphaSonic Kft.-nél, végfelhasználói ára nettó 50.000 Ft, az üzleti felhasználóknak szánt Pro változat pedig 75.000 Ft nettó áron vásárolható meg.  Hamarosan részletes teszttel jelentkezünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.