Hirdetés

Mobil internet és e-mail napijeggyel a Pannonnál



|

Hirdetés

A MobilAdat Napijeggyel 190 forintért 10 MB belföldi adatforgalmat biztosít a Pannon. Az új szolgáltatást kártyás és számlás előfizetők egyaránt használhatják az egyszeri, díjmentes megrendelést követően bármelyik napon. A MobilAdat Napijeggyel így csak akkor és azon a napon kell fizetni a szolgáltatásért, amikor az adatforgalom keletkezik. A 10 MB-ot meghaladó adatforgalom 3 forint/10KB áron vehető igénybe. A szolgáltatásnak havidíja nincs, a MobilAdat Napijegy az igénybe vétel napjának végéig érvényes, megrendelhető a 1741-es díjmentesen hívható telefonszámon.

Mobiltelefonunk segítségével így bárhol és bármikor kedvünkre szörfölhetünk a világhálón, ellenőrizhetjük e-mailjeinket, ráadásul a Pannon W@P oldaláról díjmentesen letölthető Opera Mini böngésző használatával időt és pénzt takaríthatunk meg, mivel az alkalmazás a mobiltelefonok képernyőjéhez alakítja az internetes oldalakat.
A Pannon közel száz százalékos mobil szélessávú (EDGE, UMTS) lakossági lefedettséget kínál, az így megnövekedett adatátviteli sebességnek köszönhetően felgyorsul a mobil internetezés, a multimédiás üzenetküldés és az e-mailezés, a WAP-on az információk, a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok elérése.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.