Hirdetés

Mobil nem marad szárazon - itt a februári PC World



|

iOS, Android vagy Windows Phone? Mindenkinek meg van a preferáltja, de nem biztos, hogy objektív érvek állnak az elkötelezettség mögött. A PC World friss magazinjában mértünk, számoltunk és fotóztunk, hogy megtaláljuk a ma kapható legjobb okostelefont.

Hirdetés

Samsung Galaxy SIII, Apple iPhone 5 és 4S, Nokia Lumia 920, Asus PadFone 2, valamint LG 4X HD - csupa olyan telefon, amelyek közül egyet olvasóink közül bizonyára sokan kérdés nélkül elfogadnának. Kétség kívül a mobil ökoszisztémák jelenlegi csúcstermékeiről beszélünk, amelyek nehezen összehasonlíthatóak, persze a feladat egyáltalán nem lehetetlen. Ennek tudatában bekértük a fent említett telefonokat, lemértük azok sebességét, megnéztük a beépített kamerájukat, illetve a mobil platformokat (Android, iOS és Windows Phone) is megversenyeztettük. A Blackberry miért nem versenyez? Cikkünkből ez is kiderül.

 



Természetesen a januári CES sem hagyott minket hidegen, főként mert a las vegasi télben - ami inkább az itthoni tavasznak felel meg - a hazai IT magazinok közül egyedüliként mi is körbeszaglásztunk az elektronikai szakkiállításon, megkeresve a jövő termékeit. Az eredmény több mint 10 oldal exkluzív tartalom, video- és fényképbeszámoló, amelyekben csupa olyan megoldás szerepel, amelyek 3-4 éven belül majd minden technológiai iránt érdeklődő ember kívánságlistáján szerepelni fognak.

 



Tippjeinkben megmutatjuk, hogy miként lehet saját Windows Asztalt készíteni pár lépésben, felpörgetjük az Opera böngészőt, túljárunk az UEFI eszén, biztonságosabbá tesszük az Ubuntut és NAS-t konfiguráljuk hogy egy igazi letöltőállomássá váljék. Teljes verziós szoftverünk az Ashampoo CoreTuner 2, amellyel komolyabb erőfeszítés nélkül optimalizálhatjuk gépünk teljesítményét. Sőt a PC World olvasóinak továbbra is ingyen kínáljuk az F-Secure, valamint az ESET mobil védelmét, hogy a droidos vírusok felfutása ne érje váratlanul a magazinunk táborát.

További témáink részletesebben:



Lőfegyvert az internetről

Egy új online módszer egyszerűvé teszi a bűnözők és ámokfutók dolgát, akik ráadásul személyazonosságukat is biztonságban tudhatják.

Csúcsmobilok kamerái

Már jó ideje nem használunk külön MP3-lejátszót, ahogy menedzserkalkulátort sem, hiszen a telefonok és különösen az okostelefonok ellátják ezeket a funkciókat. De hogy állunk a kamerákkal?

A Windows 8 és az UEFI trükkjei

Szép, kezes, örömmel reagál, ha megérintjük, mégis lehet, hogy nem ő az igazi. Kiút azoknak, aki úgy érzik, hogy a rendszer rájuk telepedett.

HD-webkamerák körképe

Egy talp, egy gombostűfejnyi objektív és USB-kábel vagy épp a laptop kávájába épített kis kitekintő nyílás, és máris kész a videotelefon.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán. Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.