Hirdetés

Mobil nyomtató a Delltől



|

Dizájnos, zsebméretű mobil nyomtatót mutatott be a Dell.

Hirdetés

A Dell Wasabi PZ310 névre keresztelt pink-szürke újdonság nagyon helyes kis apróság, amely jól jöhet azoknak, akik sűrűn nyomtatnak. Nem ritka igény, hogy egy-egy képet azonnal ki kellene nyomtatni, ehhez jön jól a Wasabi. Minden Bluetooth-adatkapcsolattal rendelkező mobil eszközről lehet rá képet küldeni. A kinyomtatott fotók maximum 2x3"-os méretűek lehetnek, extra szolgáltatásként válaszható a keret nélküli nyomtatás is.

 

dell-wasabi-printer-1.jpg

 Női kézben is megállja a helyét

 

Egy képet kevesebb mint egy perc alatt képes kinyomtatni, ráadásul festék nélkül, így különleges fotópapírt igényel, mint amilyen a Zink. A Wasabi PZ310 pink, fekete és kék színekben lesz kapható hamarosan, hazai forgalmazásáról egyelőre nincsenek információk, az Egyesült Államokban azonban 99 dolláros akciós áron kezd a készülék.

 

dellwasabi.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.