Hirdetés

Mobil Show 2006 a Mobil Negyeddel



|

Hirdetés

Tanácsadás vásárlás előtt állóknak, kötetlen beszélgetés a telekommunikáció újdonságairól A Mobil Negyed szerkesztői is halandó emberek, így kézenfekvő választásnak tűnt a büfé mellé elhelyezni standunkat. Miután megettük a sajtos-sonkás szendvicsünket, vegyük az irányt a Mobil Negyed főhadiszállása felé, ahol egy pohár rostos üdítőital keretében kötetlenül beszélgethetünk a szerkesztőkkel, és érdeklődhetünk a telekommunikációs újdonságok iránt. Segítünk egy új készülék kiválasztásában, és reményeink szerint kérdőíveinkkel még közelebb hozhatjuk a tisztelt Olvasókat a magazinhoz. Kérdőív és nyereményjáték A kérdőívet kitöltő látogatók között belépőket sorsolunk ki az "Esti Showder Fábry Sándorral" című műsor felvételére, illetve Mobil Negyed pólókat, GamesStar újságokat és LCP Kft által felajánlott ajándékcsomagot is haza lehet vinni a szerencséseknek. Standunkon megvásárolható lesz a PC World magazin legújabb száma is. Nokia N73 - Sony Ericsson K800 párbaj A Mobil Show három napja során fog lezajlani a Nokia N73 - Sony Ericsson K800i fotópárbaj, amelynek keretében a látogató maga döntheti el, hogy melyik 3 megapixeles optikával felszerelt készülék szimpatikusabb a számára. A látogatókról mindkét készülékkel fotókat készítünk, majd a fotóalany által megadott e-mail címre az elkészült fájlokat továbbítjuk. A végeredményt és a kiértékelést az olvasók itt a Mobil Negyeden tekinthetik meg a jövő héten. Várunk sok szeretettel! Mobil Show 2006 Helyszín: SYMA Csarnok (Körcsarnok mellett, Stadionok metró megállónál) Belépés: INGYENES Nyitva: 2006.12.01. - 2006.12.03. (péntek - szombat - vasárnap)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.