Hirdetés

Mobil Show 2006 - ingyenes lesz a belépő!



|

Hirdetés

Több mint negyven kiállító újdonságai láthatók majd a kiállításon, ahol bemutatkoznak a T-Mobile nagy sebességű mobil internet- és videotelefon szolgáltatásai és a TV2 Mobizódjai is. Élőben lesz kipróbálható a bluetooth alapú új, párkereső szolgáltatás, a toothing és többek között megtudhatjuk majd, milyen mobil eszközökkel segítik a mindennapi testedzést a sportszergyártók. Az üzleti felhasználók részére újdonság lesz a SIM Application Toolkit technológia bemutatása is, amelynek segítségével interaktív értéknövelt szolgáltatások valósíthatók meg a mobiltelefonokon. A Mobil Show 2006 rendezvény látványos színpadi programokkal és interaktív bemutatókkal átfogó képet ad a hagyományos beszéd alapú szolgáltatások mellett mind szélesebb körben megjelenő multimédiás választékról, a videotelefóniáról, a mobilinternetes alkalmazásokról, és a mobil Tv-ről éppúgy, mint a mobil parkolási rendszerről.
A kiállítás mindhárom napján kivételes show elemeket is láthat a nagyközönség a Hooligans együttes lemezbemutató koncertjétől, Korda György bemutató póker partyján át a TV2 Megatánc versenyzőiig vagy Carmen&Camille-ig, a kanadai tv énekverseny győzteséig. A szombati napon a Mobil Show színpadán hirdetik ki a Nokia Mobilfilm Fesztivál nyerteseit. Vasárnap pedig új szépségkirálynővel is gazdagabbak leszünk, hiszen a közönség szavazatai alapján ekkor kerül átadásra a Miss Mobil Show 2006 fődíja. A kiállítás egész ideje alatt - a vezeték nélküli Internet elérésre képes eszközökkel rendelkező látogatók számára - elérhető lesz a helyszíni WifiZone szolgáltatás.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.