Hirdetés

Mobil Show 2006 kiállítás decemberben



|

Hirdetés

A mobil média ipar világszerte rohamos fejlődésen megy keresztül: hazánkban évi 6 milliárd forintos forgalmával önálló és jelentős üzletággá fejlődött és immár közel tízmillió mobilfelhasználó többsége számára elérhetők az új szolgáltatások. A jelenleg piacon lévő mobiltelefonok teljes kínálata kézzelfoghatóvá teszi a multimédiaszolgáltatásokat, meghódítva a hagyományos média, a hírszolgáltatás, a szórakoztatás és az oktatás területeit is. A Mobil Show 2006 rendezvény - melynek szakmai fővédnöke Hidasi István, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának tagja - látványos színpadi programokkal és interaktív bemutatókkal átfogó képet ad a hagyományos beszéd alapú szolgáltatások mellett mind szélesebb körben megjelenő multimédiás választékról, a videotelefóniáról, a mobilinternetes alkalmazásokról, és a mobil Tv-ről éppúgy, mint a mobil parkolási rendszerről vagy az újonnan bejelentésre kerülő Nokia Mobilfilm Fesztiválról.
A Mobil Show 2006 eseményről bővebbet a www.mobilshow.hu oldalon tudhatnak meg az érdeklődők, ahol bejelentésre kerül egyrészről a Miss Mobil Show 2006 MMS-es szépségverseny, másrészről a hét kategóriában kihirdetett Mobil Show év díjazottainak versenye is. A szakmai zsűri több készüléket is jelölt a mobil eszközök kategóriáiban az év üzleti telefonjának, multimédia díjasának, fashion mobiljának, valamint a legjobb PDA-telefonjának. A nagyközönség webes szavazása alapján dől el az első hely sorsa az eszközök mellett a legjobb, illetve legnépszerűbb WAP szolgáltatás, WAP- és JAVA játékok tekintetében is. A Mobil Show 2006 rendezvény egy eseménysorozat első eleme, amelyet jövő év május 15-én és 16-án a szakma jeles képviselőinek részvételével a siófoki Hotel Azúrban megrendezésre kerülő Mobil Konferencia 2007 követ. A nagyközönségnek szánt, látványos show és a szakmát megszólító konferencia révén a mobilpiaci szereplők új bemutatkozási és ismeretszerző lehetőséggel gazdagodnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.