Hirdetés

Mobil ügyintézés a budaörsi önkormányzatnál



|

A budaörsiek immár SMS-ben is előkészíthetik egyes önkormányzati ügyeiket.

Hirdetés

A Pannon támogatásával a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kara mellett működő E-Government Alapítvány végezte el az SMS-technológia ügyintézésben való alkalmazhatóságának a kutatását. E kutatás eredményeire támaszkodva az önkormányzat finanszírozásával és fejlesztésében elkészült az a rendszer, mellyel az ügyintézés felgyorsul. Az SMS-es ügyintézés mellett a budaörsi önkormányzat a közeljövőben tervezi bevezetni a további lehetőségeket kínáló WAP-os ügyintézést is. A budaörsi önkormányzat ügyfelei mobilkészülékük segítségével mindenféle előzetes regisztráció nélkül három szinten intézhetik SMS-ben hivatali ügyeiket: a programozott SMS-központon keresztül információkat kérhetnek, időpontot foglalhatnak és az ügyintézést magát is előkészíthetik. A 06 20 4297213-as számra a megfelelő kódszavakat elküldve az eddigieknél is gyorsabban, rugalmasabban intézhetik az ügyfelek például az anyakönyvi kivonatokkal, lakcímbejelentéssel, vállalkozói igazolvánnyal kapcsolatos ügyeiket. A szolgáltatás részletes leírása megtalálható Budaörs város honlapján, a www.budaors.hu címen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.