Hirdetés

Mobil VoIP



|

Hirdetés

A PanTel és a Wiera bemutatta Mobil VoIP (Voice over Internet Protocol) kísérleti szolgáltatását, amely elsőként teszi lehetővé Magyarországon a WLAN hálózatok feletti mobiltelefonálást vezetékes telefonszámmal. Az új Mobil VoIP szolgáltatás Magyarországon az első olyan távközlési megoldás, amely egyesíti a vezetékes, a mobil és az internetalapú telefonszolgáltatások előnyeit. A kísérleti szolgáltatást a PanTel 1000 előfizetője számára teszi elérhetővé, majd a tesztidőszak kiértékelése után, várhatóan 2007. május 1-jétől kerül kereskedelmi forgalomba a Mobil VoIP. A PanTel és a Wiera Mobil VoIP szolgáltatása megtartja az internetezők körében népszerű VoIP telefonszolgáltatások előnyeit, míg az eddigi hátrányokat kiküszöböli, és új lehetőségekkel bővíti. Az új Mobil VoIP szolgáltatás előnye, hogy vezetékes telefonszámmal kezdeményezhetnek a felhasználók hívásokat, és mindehhez nincs szükség számítógépre vagy bármilyen internethez csatlakoztatott berendezésre. A szolgáltatás igénybevevője, egy Wi-Fi, azaz vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozásra alkalmas Nokia mobilkészülékkel nemcsak hívást kezdeményezhet, de bármelyik vezetékes vagy mobil telefonhálózatból fogadhat is hívásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.