Hirdetés

Mobil webböngésző a Pannontól



|

Az Opera Mini mobil böngészőprogramot itthon először a Pannon ügyfelei használhatták.

Hirdetés

Az Opera Mini az Opera Software mobiltelefonokra tervezett alkalmazása, amely lehetővé teszi a világháló teljes elérését. A böngésző-alkalmazás a mobilok többségén, szinte minden Java futtatásra képes telefonon működik, és bármely web- vagy WAP-oldalt képes megjeleníteni - miközben az adatforgalom is minimális marad a beépített különleges tömörítésnek köszönhetően. A világszerte rendkívül népszerű program használatával a tömörítés révén időt és pénzt takaríthatunk meg, mivel az alkalmazás a mobiltelefonok kijelzőjéhez alakítja a tartalmakat. A népszerű készülékek jelentős részén (amilyen például a Nokia 6131 vagy a Sony Ericsson K310i) mostantól előre telepítve megtaláljuk a böngészőt, továbbá azt letölthetjük a Pannon W@P Letöltések menüpontjából is.
Az Opera Mini segítségével kényelmesen szörfözhetünk a legnagyobb hazai portálokon és a teljes világhálón, elérhetjük a közösségi és mail-oldalakat, mindössze az adatforgalom díját kell fizetni, melyre több kedvező Mobil Adat csomagot is kínál a Pannon a felhasználók igénye szerint. A Pannon ma hazánkban a legnagyobb mobilszélessáv-lefedettséget (EDGE, UMTS) kínálja, így az alkalmazást egyedülállóan nagy sebességgel használhatjuk az ország több mint 2600 településén.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.