Hirdetés

Mobil Zebra nyomtató



|

Tenyérnyi mobilnyomtató beépített WLAN-nal és Bluetooth-al.

Hirdetés

A Zebra MZ 220-as mobil printer gyors számlanyomtatást tesz lehetővé PDA-ról, okostelefonról vagy egyéb hordozható eszközről. Az apró nyomtatót bárki magával viheti, hiszen súlya kevesebb, mint fél kiló, akár egész nap is kényelmesen övön hordható vagy kézben tartható.

  

mz220_mobil_printer.jpg

A Zebra legújabb mobil nyomtatója infravörös porton, USB 2.0 csatlakozóval, 802.11 b/g wifi szabvánnyal vagy Bluetooth-on keresztül könnyen kapcsolódik a vállalatirányítási rendszerekhez. Támogatja a ZebraNet Bridge Enterprise printer management szoftvert, illetve a 802.11i vagy a WiFi Protected Access (WPA) biztonsági protokollokat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.