Hirdetés

Mobile Developers Day: mobilfejlesztőknek (is) kötelező



|

Konferencia mindenkinek, akit kicsit is érdekelnek a mobilos operációs rendszerek, valamint a velük kapcsolatos fejlesztések, kihívások.

Hirdetés

Az okostelefonok és a táblagépek elterjedésével a mobilplatformok rohamos tempóban hódítják meg még azoknak a felhasználóknak a szívét is, akik egyébként idegenkednek a technológiától, és hagyományosan csak telefonálásra használják a mobiltelefonjukat. A technológiák pedig folyamatosan fejlődnek a háttérben.

 

Konferenciánk arra szeretne lehetőséget biztosítani az ipar legfontosabb szereplői, a fejlesztők, a designerek, a kezelőfelületek tervezői és a projektek menedzserei számára, hogy áttekintést adjon a különböző platformokban rejlő lehetőségekről és kihívásokról, közvetlenül terepet adva a szakmai beszélgetéseknek és a tapasztalatcserének.

 

 

Az egynapos program alatt a téma szakértőivel, fejlesztőivel, különböző piaci szereplőkkel sorra vesszük a legfontosabb platformokat, rendszereket. Ennek megfelelően több előadás is lesz az Apple iOS-el kapcsolatban, a nagy erőkkel előretörő Androidról, de betekintést kapunk egy díjnyertes, symbianes applikáció történetébe is. Természetesen nem maradhatnak ki az újoncok sem, akiket a Windows Phone 7 és a Samsung által életre hozott bada rendszer képvisel majd.

 

Elsősorban olyan fejlesztőknek és mobilfejlesztőknek érdemes eljönni, akik saját platformjaikon szeretnének továbbfejlődni, illetve nyitni szeretnének új platformok felé. Szeretettel várjuk azon cégek képviselőit is, akiknek rendezvényünk tökéletes alkalmat kínál arra, hogy megtalálják a számukra leginkább megfelelő fejlesztőcsapatokat projektjeik megvalósításához.

 

Nagyobb térképre váltás

A helyszín: Kinnarps House

 

És természetesen nyitottak a kapuk azok előtt is, akiket az átlagnál jobban érdekel a világunkat olyan nagymértékben megváltoztató okostelefonok és az azokkal kapcsolatok fejlesztési lehetőségek, tapasztalatok.

 

A Mobile Developers Day pontos programjáról, a jelentkezési feltételekről és a helyszínéről ezen a linken tájékozódhatnak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.